Koninklijke Harmonie van Herent vzw.  ©2023 

Van harte welkom op de site van KL!NK, ons instaporkest!

KL!NK is het kleine zusje van de Koninklijke Harmonie van Herent, een leuk orkest voor jonge en beginnende muzikanten met als doel samen te leren musiceren en zich voor te bereiden op het spelen in het harmonieorkest. Bij ons zijn jongeren en ouderen die gebeten zijn door de muziekmicrobe aan het juiste adres. Wij vragen wel dat alle nieuwe muzikanten al een jaartje een instrument bespelen (muziekopleiding aan het conservatorium is aangeraden). Iedereen kan rekenen op een degelijke begeleiding onder leiding van een ervaren en pedagogisch geschoolde dirigent. Met onze groep wordt er het hele jaar met veel plezier gewerkt aan een op maat gemaakt programma. Het resultaat hiervan kunnen we met gepaste trots aan ons publiek laten horen. Dit concert houdt elk jaar wéér meer in dan gewoon de wekelijkse repetities; ook op repetitiedagen en tijdens het repetitieweekend wordt er hard gewerkt. Er worden extra concertjes georganiseerd in de Bib van Herent, een voorprogramma van de harmonie,…

KL!NK

KL!NK repeteert iedere maandagavond van 19u tot 19u45 in school Toverveld in Veltem (Herent). Speel je al minstens een jaar een blaasinstrument of slagwerk? Kom dan zeker eens een kijkje nemen om het plezier te ontdekken van het musiceren in groep!

Naast de wekelijkse repetities gaan we ook elk jaar samen op repetitieweekend, de ideale gelegenheid om elkaar ook op een andere manier te leren kennen!

KL!NK

Speel je een blaasinstrument, slagwerk, cello of piano en heb je zin om eens een repetitie bij te wonen, of zelfs al eens mee te spelen? Kom dan maar gerust eens langs. Voor meer info kan je contact opnemen met Marjolein Beckers, de dagelijkse coördinator van KL!NK (zie contact).

 

Volg ons ook op: youtube facebook